Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα….. Πραγματοποίησε το όνειρό σου στην Ελλάδα

 Ο Ιατρικός Τουρισμός, κατά τον οποίο οι ασθενείς ταξιδεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας ιατρικές υπηρεσίες, έχει αναπτυχθεί ταχέως τα τελευταία χρόνια. Το παραπάνω φαινόμενο εμφανίζεται περισσότερο για λόγους αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. Τα πολύ υψηλά κόστη των επεμβάσεων και οι μεγάλες λίστες αναμονής οδήγησαν το νέο αυτό “κύμα” ασθενών  σε αμμώδεις παραλίες όμορφων εξωτικών χώρων.

Η εξήγηση γι’ αυτή την παγκόσμια ” μόδα” δίνεται από την υπόσχεση χαλάρωσης και ευχαρίστησης που προσφέρεται στις παραπάνω εξωτικές χώρες σε συνδυασμό με τη δραματική αύξηση και επένδυση σε νέες τεχνολογίες, σε ιατρικές ικανότητες και επίπεδο ασφαλείας νοσηλείας που εγγυώνται ως τουριστικά θέρετρα.

Η Ελλάδα αποτελεί τον καλύτερο προορισμό παγκοσμίως για παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με αξέχαστες διακοπές.

Ως Πλαστικός Χειρουργός που γεννήθηκα στην πιο όμορφη και ιστορική περιοχή της γης, ειδικεύτηκα και εξειδικεύτηκα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πιστοποιήθηκα από το Αμερικανικό Συμβούλιο Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής αποτελούσε για μένα ένα όνειρο ζωής να δημιουργήσω ένα ολοκληρωμένο κέντρο ιατρικού τουρισμού στην πατρίδα μου.

Έχοντας ζήσει και εργαστεί για παραπάνω από είκοσι χρόνια στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών, κατανοώ πλήρως την ανάγκη για άριστη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα που απαιτείται για κάθε ασθενή. Παράλληλα όμως έχω βιώσει την απογοήτευση και αγανάκτηση των ασθενών λόγω των εξωφρενικά υψηλών τιμών των χειρουργικών επεμβάσεων.

Στο μοντέρνο, εξελιγμένο και πλήρως εξοπλισμένο κέντρο Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής που δημιουργήσαμε, προσφέρουμε υπηρεσίες ιατρικής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, επίπεδο φροντίδας εφάμιλλο με αυτό των πιο προηγμένων δυτικών χωρών, φροντίδα και ασφάλεια αντίστοιχη με αυτήν που γνωρίζετε και δικαιούστε συνδυασμένα παράλληλα με μοναδικές εμπειρίες διακοπών στην Ελλάδα όπως αυτές που βιώνουν εκατομμύρια τουριστών καθ´ όλη τη διάρκεια του χρόνου και όλα αυτά σε ένα οικονομικό πακέτο προσιτό σε όλους.

Έτσι όταν θελήσεις να ζήσεις το μύθο σου στην Ελλάδα και αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις το όνειρο για ένα ομορφότερο σώμα…. Εμείς μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα!

Ξενοδοχεία

Νοσοκομεία

Αεροδρόμια

Θεσσαλονίκη

Εξερευνήστε την Ελλάδα